Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Sledi do sada neviđena nedelja u rijalitiju, pismo Velikog šefa unelo nemir među učesnike!

Rijaliti "Zadruga" ponovo ima iznenađenje za učesnike. Veliki šef poslao je pismo koje je unelo nemir i neslogu među Zadrugarima. 

ZADRUGA: Sledi do sada neviđena nedelja u rijalitiju, pismo Velikog šefa unelo nemir među učesnike! Foto: Screenshot EON



Jutros je za novog gazdu, odlukom Dušana koji je noćas napustio rijaliti "Zadruga", odabran Lepi Mića. On je kao gadza imao obavezu da pročita pismo koje je poslao Veliki šef. On je prvo pokušao da se našali sa svojim cimerima, pa je nekoliko puta čitao lažno pismo, zbog čega su se svi iznervirali i odmah je krenula svađa i rasprava. Učesnici su bili iznervirani i želeli su da znaju šta je Veliki šef zaista poručio, a onda je Mića rešio da se uozbilji i saopšti im kako će zaista izgledati predstojeća nedelja. Ova nedelja proglašena je za nedelju žena, što znači da će muškarci morati da vode računa o svim ženama. Žene ne smeju ništa da rade, o svemu će se brinuti muškarci. Oni će biti zaduženi i za nabavku, ali žene nisu dužne da daju novac muškarcima za prodavnicu, koji bez obzira na to moraju da obezbede da žene ne budu gladne i žedne. Kuvanje kafe, pripremanje obroka, i svi drugi zadaci ove nedelje pripadaju muškarcima. Zbog ove odluke neki učesnici bili su besni, a neki su vrištali od sreće. 

- Meni niko ne treba - rekla je Maca.

Luna se nadovezala na to rekavši: - Meni je isto, Sloba mene svakako služi. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>