Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jelena Golubović nakon pretnji i provokacija polupala sve ispred sebe! VIDEO

Cela "Zadruga" bila je noćas na nogama zbog haosa koji je nastao. Jelena Golubović bila je iznervirana ponašanjem pojedinih učesnika, pa je u naletu besa lomila tanjire. 

ZADRUGA: Jelena Golubović nakon pretnji i provokacija polupala sve ispred sebe! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Jelena Golubović sinoć je poželela da održi probnu emisiju "Štikle na stolu", pa je u skladu sa nazivom emisije noge zaista i podigla na sto u dnevnoj sobi. Njeno ponašanje iznerviralo je pojedine učesnice pa su rešile da je isprovociraju i zaprete joj da će joj izlomiti štikle. 

- Ajmo zekane! Zekane! - vikala je Zorana, a onda je donela komade Jelenine garderobe, tj. čuvenog "zeka" mantila koji je Jelena stalno nosila.

Maca Diskrecija bila je podrška Jeleni dok su je svi napadli i donosili joj ostatke uništenog zeca. Osim toga, Jelenine cimerke stavljale su tanjire na sto ispre nje, a ona je revoltirana zbog toga što joj sabotiraju emisiju, polomila sve tanjire sa stola. Žiža se u momentu iznervirala, Sloba skočio iz kreveta i sa vrata im dao znak, a od ostalih cimera, Jelena je dobila veliki aplauz, posle čega je u rijalitiju "Zadruga" nastala opšta buka. Pogledajte kako je sve izgledalo: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>