Region

Svet

Natalija sumnja da je u drugom stanju!?

Situacija na Farmi nastavlja dostiže tačku ključanja. Ovoga puta nisu u pitanju svađe i nesporazumi već sumnja Natalije da je u drugom stanju. Pretpostavka da je trudna ne bi toliko šokirala da pevačica već dva meseca ne živi na seoskom imanju u Lisoviću, fizički odvojena od supruga Sanija.

Natalija sumnja da je u drugom stanju!?



Drama je počela kada se Natalija požalila da joj kasni menstruacija, a onda je tražila od produkcije da je pregleda lekar. Dodatni razlog za paniku bilo je i to što Sanijeva supruga u poslednje vreme ima česte mučnine i oseća se iznemoglo.

"Natalija se pre nekoliko dana požalila da joj kasni menstruacija i da konstantno ima mučnine i oseća iznemoglost. Ljudi iz produkcije nisu želeli da stvar prepuste slučaju, pa su hitno pozvali doktora da je pregleda, a po njihovoj preporuci, pevačici je juče urađen i test za trudnoću. Šta su pokazali nalazi i dalje se drži u strogoj tajnosti, a produkcija će dalje postupati u skladu sa onim šta se otkrije, vodeći brižljivo računa o eventualnim posledicama" - priča izbor blizak organizatorima „Farme“.

Uprkos tome što su producenti „Farme“ hitno reagovali i pevačici obezbedili adekvatan lekarski pregled i odlučili da ništa ne govore dok ne dobiju rezultate kako ne bi povredili ni nju, niti članove njene porodice, vest o Natalijinom stanju ubrzo se proširila po najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji. Naravno, pošto je nemoguće sprečiti bilo koga da priča, juče u toku direktnog prenosa, Baki je ostalim farmerima ispričao šta se dešava.

"Odveli su je da da mokraću i uradi test" - rekao je Baki pred kamerama, mislivši da ga gledaoci neće razumeti.

Čitava situacija biće razrešena kada rezultati stignu i sazna se da li je denserka trudna, u klimaksu, ili su njeni simptomi posledica nečeg sasvim trećeg, a tada će se i znati u kojem smeru će se odvijati odnosi kako na farmi, tako i u spoljnom svetu.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>