Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

TLZP: Dragana Mićalović oduševila žiri vratolomijama i odnela pobedu! VIDEO

U emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" gledaoci sve češće mogu da vide prave svetske nastupe. Dragana Mićalović je imitacijom čuvene pevačice Pink raspametila žiri i odnela pobedu u četvrtoj epizodi takmičenja. 

TLZP: Dragana Mićalović oduševila žiri vratolomijama i odnela pobedu! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Humanitarni šou "Tvoje lice zvuči poznato" i sinoć je doneo mnogo smeha, vatrenih scenskih nastupa, brzog ritma svetskih hitova, ali i nežnih balada. Glumica Dragana Mićalović ostavila je sve bez teksta kada se pojavila na sceni kao Pink i izvela čuveni ples na visećoj svili. Ona je odnela pobedu ovog puta a nagradu će donirati organizaciji koja se bavi pomaganjem deci oboleloj od raka.

- Ja više nemam reči kako tebe da nahvalim, šta sve ti možeš! Samo da znate da nije imala nikakve sigurnosne mreže i žice - rekla je Nina.

Đuro i Andrija su izašli na scenu da probaju svilu, Andrija je uspeo nekako da se popne i zaljulja pozornicom.

- Bilo je fenomenalno, baš je bilo dobro, ali malo mi se vrti u glavi. Bio je spektakularan nastup, fantastičan. Gago vrhunska izvedba i svaka ti čast, ovo zaista nije bilo lako uraditi - rekao je Milošević.

Posebno iznenađenje večeri u TLZP bilo je kada se na sceni pojavila Karleuša, koja je sa Pagonisom i Mirom Škorić otpevala duetsku pesmu, koju originalno izvodi sa Lukasom - "Bankina". 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>