Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

 Dnevni horoskop za 23. oktobar 2017. godine!Ovan 21.3.- 20.4.

Bezveze sebe trošite na razmatranje gde ste pogrešili u ljubavnoj vezi. Nije vam išlo i tu se priča završava. Danas se malo odmorite i napravite plan za dalje. Nesanica.

Bik 21.4.-21.5.

Partner vam je jako ljubomoran. To morate imati u vidu kad se družite sa drugim osobama. Za vas nema odmora ni preko vikenda. Stiže vas prhlada. Neadekvatno oblačenje.

Blizanci 22.5.- 21.6.

 Izgleda da u školi niste bili na času kad se učilo poverenje. Stalno ste sumnjičavi prema partneru. Poslovni uspeh uz malo sreće. Mogućnost lakše povrede.

Rak 22.6. - 22.7.

Potrošili ste dosta vremena na partnera. Ipak izgleda da on ne zaslužuje vašu ljubav. Prekovremeni rad ima svojih prednosti. Zaboravni ste i budite svesni toga.

Lav 23.7.- 22.8.

Kritičan dan za osobe u ovom znaku što se tiče ljubavi. Moguća ozbiljna svadja čak i raskid. Birajte reči. Trebao vam je odmor a danas ste rano ustali. Nervozni ste kao nikad.

Devica 23.8. - 22.9.

Vaša prevelika osećajnost i potreba da u sve unesete svu svoju emociju danas će vam praviti probleme. Kolega će tražiti od vas pomoć. Vreme je da sredite zube.

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas prelistavate stare slike i sećate se prošlog leta. Jesen takodje može biti lepa pored drage osobe. Radite bez prestanka već duže vreme. Bol u grudima nije od srca. Ne brinite.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Preboleli ste rastanak i danas se može desiti da konačno u vaše srce smestite drugu osobu. Odbili ste posao koji nije bio tako loš. Imunitet vam je prilično oslabljen.
Pristižu polako plodovi vašeg neverstva. Ne očekujte danas ništa lepo. Dugovi se vraćaju kad ne očekujete. Najbolje da ne ustajete iz kreveta. Depresija poprima ozbiljne razmere.

Jarac 22.12.- 19.1.

Za vas je ovo divan dan za provod. Uhvatite voljenu osobu pod ruku i krenite bilo kud. Uspešna nedelja čini da budete opušteni. Zdravlje vas dobro služi.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Vaš partner je u velikoj nedoumici. Vi na to ne možete uticati. Dajte vremena da izabere put. Nesvesno ste sami sebi natovarili obaveze na vrat. Manje gaziranih pića.

Ribe 20.2.- 20.3.

Vedrina zrači iz vas. Zato ste danas jako zanimljivi za suprotni pol. Iskoristite takvu situaciju. Spremite se za napornu sledeću sedmicu. Više manjih obroka.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: Svet Plus/radio12.biz

Povezane vesti:


>