Region

Svet

Jelena Rozga iskreno o zdravstvenim problemima i porocima!

Hrvatska pevačica Jelena Rozga iskreno je progovorila o zdravstvenim problemima, ali i koji su joj poroci i zašto mrzi sebe.

Jelena Rozga iskreno o zdravstvenim problemima i porocima! Foto: Screenshot YouTube



- Mogu slobodno da kažem da su moj porok jedino ćevapi. Zapalim cigaretu tu i tamo, a alkohol zaista nikad nisam pila. Sebe mrzim svaki put kada zapalim cigaretu. Ne bi trebalo prvenstveno jer se bavim ovim poslom, a i zbog štitne žlezde, ali gušt mi je uz jutarnju kaficu - kaže Jelena za Blic i dodaje da se sada oseća dobro.

- Najbitnije je da se pogodi prava terapija. Ja sasvim normalno živim, nemam nikakvih tegoba. Navikla sam se da je to moj problem i prva stvar koju uradim kada ustanem je to da popijem svoju tabletu. Super sam i dobro se osećam - priča za "Blic" pevačica.

Inače, Jelena Rozga je tek pre dve godine progovorila o zdravstvenom problemi koji ima. Ona je pre 11 godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde. Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>