Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Održane javne nominacije, a onda je usledio ŠOK! VIDEO

U rijalitiju Zadruga danas su održane javne nominacije koje nisu mogle proći bez svađe i rasprave, a kada je izglasan učesnik sa najviše glasova usledio je pravi šok.

ZADRUGA: Održane javne nominacije, a onda je usledio ŠOK! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Naime, zadrugari su danas dobili zadatak da nominuju po tri ukućanina, a onaj koji bude imao najveći broj glasova pridružiće se Milici i Dušanu u večerašnjoj igri koja će odlučiti ko će ostati u rijalitiju Zadruga. Svako od njih je morao da ustane i kaže svoje mišljenje. Kada su završili nominacije, odmah je stiglo novo pismo Velikog šefa, u kom im je saopštio da javne nominacije nisu vreme za pozdravljanje porodice i fanova, te da će morati ponovo da nominuju sve. Tada je došlo do sukoba Saške Karan i Mace Diskrecije, ali srećom nije došlo do veće svađe, pa je drugi krug nominacija mogao da počne. Mnogi zadrugari promenili su mišljenje, pa su ovog puta nominovali druge cimere u odnosu na prvi krug.

Na kraju ih Veliki Šef iznenadio. - Dragi zadrugari, Jelena je dobila najviše vaših glasova. Jelena, kreni odmah do kapije kako bi preuzela svoju nagradu. Veliki šef ti je obezbedio vreme za uživanje - glasilo je pismo.






 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>