Region

Svet

STRAVIČNO OTKRIĆE: Član porodice Marjanović došao do Jeleninog tela u noći kada su je tražili!

Treći svedok koga su pronašli CFI i porodica Krsmanović otkriva šokantan detalj iz istrage: u noći kada su svi tragali za pevačicom jedan od članova porodice Marjanović stigao je do njenog tela!

STRAVIČNO OTKRIĆE: Član porodice Marjanović došao do Jeleninog tela u noći kada su je tražili! Foto: Screenshot YoutubeJedan od tri nova svedoka koje su pronašli porodica Krsmanović i Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada otkriva detalje koje je spreman da ispriča i policiji i tužilaštvu. Prema rečima Zorana Marjanovića, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno telo nađeno je u kanalu. Od momenta nestanka pevačice do trenutka kada je policija obaveštena prošlo je nekoliko sati i nije jasno zašto je suprug toliko čekao da prijavi nestanak pevačice. Takođe, buni i činjenica da je kada je Jelena nestala, on pozvao sve prijatelje i članove svoje porodice da dođu na nasip i krenu u potragu za njom. Šta su sve radili tokom potrage, i dalje je misterija, ali je sigurno da su tokom potrage, namerno ili ne, uništili gomilu tragova!

- Prema saznanjima ovog svedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mesta gde je pronađeno Jelenino telo u noći pretrage na nasipu - ističe Nenad Šipka iz CFI.

Zbog čega je ovaj član porodice odlučio da tu informaciju prećuti i da li je bio svestan gde je stajao i šta vidi, ispitivanjem svedoka moglo bi da bude utvrđeno. Međutim, to nije jedini svedok koji potpuno preokreće slučaj i baca senku na dosadašnja svedočenja porodice Marjanović, a naročito Zorana, koji je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu priveden 15. septembra.

- Prema rečima komšije, on je u petak 1. aprila 2016, dan pre Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: „Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmicu od zelja“. U subotu je svedok čekao Jelenu celo jutro, međutim, ona se nije pojavila - priča Šipka.

Prema rečima Predraga Savića, punomoćnika Teodore Krsmanović, Jelenine mlađe sestre, postoji nekoliko interesantnih svedoka koje bi oni predložili tužilaštvu, a koji bi mogli da odgovore na mnoga pitanja koja se već godinu i po dana postavljaju u slučaju ubistva pevačice.

- Ako bi saslušali Ljubicu, sestru Jelenine majke Zorice, ona bi mogla da u potpunosti razreši dilemu oko poslednjeg razgovora između Jelene Krsmanović i njene pokojne majke. Takođe, pojavila se i jedna komšinica sa veoma interesantnim iskazom koji bi pomogao mnogo u istrazi Jeleninog ubistva - objašnjava Savić.

Kako navodi, saslušanje obducenta Slobodana Savića, koji je radio obdukciju Jeleninog tela, takođe je od velike važnosti i naglašava da im i dalje nije jasno zašto je prilikom određivanja sudsko-medicinskog veštačenja tužilac njega preskočio.

Međutim, ovi zahtevi biće mogući samo ako Teodora dobije status oštećene u slučaju ubistva njene sestre, koji joj je neposredno pre saslušanja u ponedeljak, a na zahtev Marjanovićevih branilaca, ukinut. S tim u vezi, Teodorina majka tražiće starateljstvo nad malom Janom, ćerkom Zorana i Jelene Marjanović.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>