Zadruga

Parovi

ZADRUGA ŠOKIRA: Otkrivena tajna o Luninom i Slobinom odnosu pre rijalitija! VIDEO

Zadruga od sinoć ne prestaje da šokira. Nakon što se oglasila majka Slobine supruge, pevač i Luna su glavna tema svih Zadrugara. Jedan učesnik otkrio je o ovom paru neverovatnu tajnu. 

ZADRUGA ŠOKIRA: Otkrivena tajna o Luninom i Slobinom odnosu pre rijalitija! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Sloba Radanović je imao izuzeno neprijatnu prethodnu noć nakon što ga je majka njegove supruge Kristine Kockar opzužila za izdaju i loše fizičko i psihičko stanje svoje ćerke. Pevač je prebledeo nakon njenog poziva, a od tog trenutka on i Luna ponovo su postali glavna tema u rijalitiju "Zadruga". Jutros, nakon što su počeli svoj dan, učesnici su se dali u komentarisanje cele situacije, a onda je novinar Milan Milošević izneo nešto što je sve zaprepastilo: 

 - Luna je odmah pristala da uđe čim je čula da on ulazi, ona je odavno bacila oko na njega, al na njemu je bilo da se skloni. Luna je inače bila na njegovom venčanju sa Kijom. Da, da bila je tamo.

U priču se uključila i Viktorija koja je rekla da je ta veza bila loša i pre, ali je tu ušla u sukob sa Zoricom Marković.

- Ona je devojka razmažena, ona je kao dete koje hoće igračku i legne na pod i vrišti. Tako je i za Slobu, ona je to zacrtala i ostvariće to - odgovorila je Zorica Viktoriji.

Svi učesnici složili su se u mišljenju da veza ovog para neće opstati u rijalitiju, kako je izgledao ceo razgovor možete pogledati u snimku ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>