Svet

Region

Ove reči iz filma Beležnica lako će naterati suze na oči svim romantičnim dušama!

Legendarni film "Beležnica", snimljen po romanu koji je napisao Nikolas Sparks, obiluje emocijama i predivnim citatima na koje malo ko može da ostane ravnodušan. Nepopravljivim romanticima ovaj film svakako je jedan od omiljenih. 

Ove reči iz filma Beležnica lako će naterati suze na oči svim romantičnim dušama! Foto: Screenshot YoutubeProšlo je 13 godina od premijere "Beležnice" a popularnost filma i knjige ne jenjavaju. Neki su plakali, neki su bez daha pratili ovu ljubavnu priču, ali sigurno da jak utisak nije izostao ni kod onih koji su teški na emocijama. Ovo su reči iz popularnog filma koje su definitivno ostale upamćene, a ni sada posle toliko vremena od premijere, ne gube na težini: 

“Napisao sam ti 365 pisama. Pisao sam svaki dan. Još uvek nisu završena… još nisu spremna.“

“Neće biti lako. Biće veoma teško. I moramo svaki dan da radimo na tome, ali želim to da uradim jer te želim. Želim celu tebe, zauvek, ti i ja, svaki dan.”

“Ako si ti ptica… I ja sam ptica.”

“Bilo je stvarno, zar ne? Ti i ja. Tako davno, bili smo samo deca. Ali voleli smo se, zar ne?”

“Najlepša ljubav je ona koja budi tvoju dušu. Ona što posadi vatru u našim srcima i donosi mir. ”

“Ovde je moja draga. Gde je ona, tamo je moj dom.”

“Možeš li učiniti nešto za mene, molim te? Možeš li zamisliti svoj život? Za 30, 40 godina od sada, gde se vidiš? Ako si sa njim, onda idi, odlazi! Već sam te jednom izgubio, mislim da mogu ponovo, ako je to ono što zaista želiš.”

“Prestani da razmišljaš o tome šta svi žele. Prestani misliti o tome što ja želim, što on želi, šta tvoji roditelji žele. Šta ti želiš?”

“Mislim da ljubav može učiniti sve što želiš.”

“Mogu biti zabavan ako želiš. Ja mogu da sanjam… mogu da budem pametan, praznoveran, smeo… ja mogu biti sve što želiš. Samo mi reci i ja ću to uraditi za tebe.”

“Letnje romanse počinju iz raznih razloga, ali na kraju krajeva, sve imaju jednu zajedničku stvar. One su zvezde padalice, spektakularan trenutak svetlosti na nebu i prolazni tračak večnosti koji u trenu nestane.”

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>