Region

Svet

Tradicija se nastavlja: Ana Bekuta održala spektakularni koncert u Sava Centru! FOTO

Ana Bekuta nastavila je tradiciju i sinoć održala prvi od dva koncerta u Sava Centru, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Tradicija se nastavlja: Ana Bekuta održala spektakularni koncert u Sava Centru! FOTO Foto: Goran Đukić



Popularna pevačica Ana Bekuta priredila je publici u Sava Centru spektakl za pamćenje. Kao i svake, i ove je Ana, zakazala dva koncerta u beogradskoj dvorani, a drugi koncert održaće večeras. Pevačica je na binu izašla par minuta posle 20 časova i otvorila koncert pesmom ''Zavoleh te'', što je publika u prepunoj dvorani ispratila ovacijama i odmah se podigla na noge. Ređali su se zatim veliki hitovi iz Anine dugogodišnje karijere: ''Zlatiborske zore'', ''Ja nisam rođena da živim sama'', ''Veseljak'', ''Crven konac'' i mnogi drugi. Posle nešto više od dva sata pevačica je završila koncert, ali publika nije dozvolila da tako lako ode sa scene pa je nekoliko pesama otpevala na bis.




 Bekuta je kao goste koncerta pozvala svoje mlade koleginice Kristinu Denić i Milicu Todorović, koje je publika pozdravila velikim apaluzuom. Takođe, legendarnoj pevačici se na sceni tokom izvođenja pesme ''Kralj ponoći'', pridružio i Miloš Mihajlović, sin pevača Jasne Kočijašević i Dragoslava Mihajlovića Kanarinca, koji je pratio na klaviru.

Kristina Denić, mlada Zvezda Granda, nam je otkrila koliko joj znači poziv starije koleginice da nastupi na njenom koncertu na samom početku svoje karijere: - To je za mene jedna ogromna odgovornost, velika šansa i ja sam joj beskrajno zahvalna i daću svoj maksimum da se odužim. 

Kristina se osvrnula i na samo takmičenje Zvezde Granda i na podršku koju je dobijala od Ane. - Što se samog takmičenja tiče, meni su njeni komentari jako značili jer je ona uvek prilazila onako sa strane i kada bi dala pozitivnu kritiku i negativnu, uvek je znala to lepo da upakuje, za razliku od ostalih koji su nekada znali i da budu malo grubi, što je na početku teško prihvatiti. A kasnije uvek, jer se pratimo na društvenim mrežama, pošalje poruku i kad me čuje na nekom nastupu i kad izbacim novu pesmu, nekako je uvek tu uz mene, a ne znam koji je razlog, ali mi je drago. Znači kad vas podržava neko ko je toliko godina na sceni, neko ko nema ni jednu mrlju, dama estrade i ko ima pesme koje se toliko godina slušaju. - otkrila nam je Denićeva i dodala da ima dosta Bekutinih pesama koje voli, ali da joj je posebno draga ''Treba vremena''.



Ana Bekuta je u ekskluzivnom intervjuu za naš portal odmah posle koncerta sabrala i podelila svoje utiske o još jednom uspešnom u nizu.

Završen je još jedan koncert, kakvi su utisci?

- Znaš kada završiš jedan dobar posao, pa se osećaš zadovoljno i pun si nekakve ljubavi i emocija koje si pokupio na sceni. Ja uživam u ovim koncertima i ništa ne prepuštam slučaju, sve je dobro isplanirano. S obzirom da imamo i jedno trajanje koje se ovde dešava, nekakao se ovde osećam kao kad dođem u svoj stan. Kao druga kuća (smeh).

U čemu se razlikovao večerašnji koncert u odnosu na one prethodnih godina?

- Obrnuli smo repertoar, malo smo ubrzali priču. Od početka je krenulo sa življim pesmama i dodala sam nekoliko novih koje do sada nisam izvodila, a sve drugo je potpuno isto. I ekipa koja me prati svih ovih godina, Igor Todorović, Mister Iks, Branislava Todorović kao moj šminker. Ovog puta sam imala i jedno prijatno iznenađenje od kreatorke iz Graca, Amire Perteši, koja mi je poklonila onu haljinu u kojoj sam otpevala ''Kralj ponoći'' i hvala joj na tome. 

Dosta vas vole u Hrvatskoj, i sami ste negde prokomentarisali da ste iznenađeni što su se ulaznice za koncert u Beogradu prodavale širom Hrvatske, a videli smo i vaše fanove iz Vinkovca koji su nosili majice sa natpisom ''Imam jedan život''.

- Ja sam i pevala u Vinkovcima i tamo su me uvek dočekali kao rod rođeni. Hvala im što su potegli toliki put i hvala im što su došli. Prosto, to govori o tome da muzika nema granice. Vole me i ništa im nije teško. Imali smo i goste iz Sankt Petesburga, majku i sina, koji me prate dugi niz godina i svake godine su tu u Sava Centru.

Otkud to da je izbor pao baš na Kristinu Denić, Milicu Todorović i Milicu Pavlović, koju ćemo videti na drugom koncertu, od svih mladih pevačica? Po čemu su se one izdvojile i Vas zainteresovale da ih pozovete kao gošće?

- To sam rekla i u najavi za njih. Devojke koje su me očarale svojom mirnoćom, svojom ljubavlju za ovaj posao, svojim talentom i nekako hoću da im pružim šansu. Hoću da ih lansiram još više ako je to ikako moguće. One imaju, naravno, svoje puteve, ali hoću da im kažem da Bog prati hrabre i da u ovom letu na estradnom nebu imaju moju punu podršku.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>