Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Sloba doživeo pravu dramu, Kristinina majka mu uputila teške reči! VIDEO

"Zadruga" je sinoć uključila u program majku Kristine Kockar, koja nije imala baš lepe reči za postupke svog zeta Slobodana Radanovića. 

ZADRUGA: Sloba doživeo pravu dramu, Kristinina majka mu uputila teške reči! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U program rijalitija "Zadruga" sinoć se na iznenađenje svih Zadrugara uključila gospođa Nadica, tašta Slobe Radanovića. Ona je bila prilično uzbuđena, a za svog zeta nije imala lepe reči. Kijina majka je prokomentarisala temu koja već dugo potresa popularni rijaliti pa je poručila pevaču da se radi o velikoj izdaji, i nije mogla da izdrži a da ga ne pita zašto je sve moralo da se odigra na tako ružan način. 

- Ovo je izdaja.... - ponavljala je Nadica u više navrata, vidno potresena. 

Ona je ispričala i da nikada nije imala probleme sa Slobom, da je prema njoj bio uvek ljubazan i pristojan, ali da je zbog cele situacije koja se odigrala u "Zadruzi" njena ćerka Kristina veoma propatila, pa je čak i otkrila da joj je zbog svega zdravlje bilo ugroženo. 

Slobi uopšte nije bilo svejedno što čuje svoju taštu, pa je pokušao da objasni da on jeste kriv zbog svega što se desilo sa Lunom, ali i da je on mnogo toga trpeo u braku sa Kristinom Kijom Kockar. Pogledajte šta je sve rekla Nadica Slobi kada se uključila u program: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>