Region

Svet

Region

Seka Sablić dobila nagradu za doprinos komediji!

Jelisaveta Seka Sablić dobila je nagradu za doprinos komediji, na ovogodišnjem Komedi festu.

Seka Sablić dobila nagradu za doprinos komediji! Foto: Screenshot YouTube



Glumica Jelisaveta Seka Sablić ovogodišnji je laureat Komedi festa, a priznanje za doprinos filmskoj komediji uručio je reditelj Ivan Marinović, u čijoj je komediji "Igla ispod praga" slavna glumica još jednom briljirala. - "Čast mi je da primim ovu nagradu i veoma mi je drago ako sam i ja doprinela razvoju domaćeg filma", istakla je glumica.
 
Naklonost filmske kritike, ali i obožavanje publike Seka Sablić postigla je sjajnim ulogama u kultnim ostvarenjima: "Maratonci trče počasni krug", , "Rad na određeno vreme", "Tesna koža", ali i brojnim pozorišnim predstavama i tv serijama ( "Bolji život", "Srećni ljudi", "Ljubav, navika, panika"). U bogatoj karijeri, dugoj više od pola veka, ostvarila je do sada preko 160 uloga.

Poznata glumica nije krila oduševljenje što joj je baš reditelj Ivan Marinović uručio priznanje, saopštili su organizatori. - "Ivan je divni mladi reditelj sa kojim sam lepo sarađivala u njegovom filmu "Igla ispod praga", gde sam igrala baku. Uživala sam i u ulozi i u radu sa Ivanom", istakla je glumica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>