Region

Svet

Ana Bekuta otkrila zašto je napustila PGP!

Ana Bekuta, popularna pevačica, pre 18 godina napustila je izdavačku kuću PGP i prešla u Grand produkciju, u kojoj je i danas, a sada je otkrila i zašto je otišla iz nekadašnjeg giganta.

Ana Bekuta otkrila zašto je napustila PGP! Foto: Instagram/anabekuta1Dugo se pričalo da je Ana Bekuta napustila PGP zbog Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji su u to vreme bili glavni u ovom državnom izdavaču. Ana je sada otvoreno o tome pričala i otkrila šta je razlog. - “Nisam imala konkretno problem sa njih dvoje. Jednostavno, stvorila se atmosfera gde osećaš da tu više nisi poželjan. Ja sam dete PGP-a i mene su tamo uvek mazili i pazili. Stalno sam produžavala tu agoniju ostankom u PGP-u misleći da će nešto da se promeni, ali nije” - rekla je Ana u emisiji “Press pretres”, a potom iskomentarisala to što je Zorica imala posebne CD-ove, u plišanim kutijama.

- “I sa recenzijama, i tako dalje. Nije to meni bilo krivo, to je opet neka njena sposobnost bila da se istakne.” - iskrena je folk legenda.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>