Zadruga

Parovi

HAOS U ZADRUZI: MC Aleks izvređala Slobu, Luna pokušala da ga odbrani a onda je usledio haos!

Nova učesnica MC Aleks iznela je svoje mišljenje o ljubavnom paru, da bi vrlo brzo usledio haos!

HAOS U ZADRUZI: MC Aleks izvređala Slobu, Luna pokušala da ga odbrani a onda je usledio haos! Foto:Screnshoot



Veliki šef je od novih učesnica MC Aleks i Filipa tražio da javno iznesu svoje mišljenje o svim zadrugarima koji su već bili tu kada su oni došli!Plavokosa zadrugarka prva je razvezala jezik i iskreno, svima u lice, otkrila šta o kome misli.

-Oćekivala sam ovako nešto. Nemam mišljenje o dotičnoj, nemam pojma... Nije dobra s glavom, potrebna joj je stručna pomoć - rekla je o ljutoj suparnici Maci Diskreciji, sa kojom se često svađa, a potom udarila na glumicu Žižu Stojanović.

- Evidentno je da je halapljiva, kao da se boji da će da ostane gladna i žedna. Ja prva, koja sam ušla bez dinara, nisam ostala ni gladna, ni žedna - istakla je Aleks, dok je Žiža mudro ćutala.

Kao i ostali zadrugari, Aleks je imala određeno mišljenje o ljubavnom paru Luni Đogani i Slobi Radanoviću. Međutim, njima se to nije dopalo baš ni malo.

- Mnogo me nervira što nije muškarac, nego ono... Dozvolio si da budeš žena. Budi muškarac u svojoj vezi, onakav kakvim te je Bog stvorio - posavetovala ga je Aleks, a onda su skočili i Luna i Sloba, koji su zahtevali objašnjenje zbog čega ga smatra ženom.

- Trčkaraš ovde za njom, nemaš svoj stav... Gledala sam situaciju kad je žena ušla, lik se izgubio, nije znao šta da radi. Dečko se nije izjasnio tad, kad mu je majka ušla, onda je rekao:"Ok, sad ću da budem sa Lunom" - objasnila je Aleks, a kako su reagovali Luna i Sloba pogledajte u video-snimku ove rasprave:
 

Viber

Autor: A.M.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>