Region

Svet

Potresna ispovest druga Jelene Marjanović: Sanjam da joj prilazi žena u nameri da je napadne!

Najbolji drug i menadžer tragično stradale Jelene Marjanović, Goran Doljančević, otkrio je da često sanja svoju prijateljicu i da ga ona tada pita zašto joj se sve to desilo.

Potresna ispovest druga Jelene Marjanović: Sanjam da joj prilazi žena u nameri da je napadne! Foto: Screenshot Youtube



On se do detalja seća svojih snova u kojima se pojavila Jelena, navodi da su scene bile veoma upečatljive i da je proživeo pravu dramu, jer je gledao kako je vreba nepoznata žena baš u trenutku dok ga ona pita zašto je žrtva zločina!

- Jecu sam sanjao nekoliko puta. Prvi put je samo ćutala. Ležali smo na travi i oboje smo ćutali. Sledeći put kada sam je sanjao, bila je veoma lepa, doterana i našminkana, ali nije bila srećna! Pitala me je: „Goranče, šta se ovo desilo? Zar da stradam ni kriva ni dužna, na ovakav način?” Onda joj otpozadi prilazi žena u nameri da je napadne i tu se moj san završava! Ne vidim lice te žene. Sledeći put sam je sanjao nedavno, baš dan pre njenog rođendana, u avgustu. Pevala je svoje stare pesme... Nije prestajala da peva. Nismo pričali, samo se smejala i bila je mnogo lepa - preplavljen emocijama nam prepričava snove Goran Doljančević.

On kaže da se na početku njihove poslovne saradnje rodilo čisto prijateljstvo. Počeli su da se druže i išao je sa njom na sva snimanja jer je video da joj treba moralna podrška.

- Bilo je mnogo teško da joj zakažem gostovanja kada je odlučila da se vrati na scenu, jer su mediji bili zainteresovani isključivo za poznate i popularne pevače. Kada smo promovisali pesme i kada smo kucali na sva moguća medijska vrata, uglavnom smo nailazili na negodovanje. Sećam se da je urednik jedne kratke, ali vrlo gledane TV emisije rekao da „Jeca ne sme da priča”. Tada smo snimali prilog sa Nadom Topčagić, najavu Nadinog i Jecinog dueta. On je poslao ekipu, ali je zabranio da Jeca daje izjave, tako da su snimali samo Nadu dok priča i njih dve dok vežbaju - otkriva menadžer i navodi ko joj je najviše pomogao.

- Maja Marijana je obožavala Jecu. Preko nje sam uspeo da ugovorim nekoliko emisija. Maja je govorila: „Dolazim vam u emisiju ako sa mnom krene i Jeca!” Jovana Tipšin je veliki čovek. Kada sam je pozvao da je zamolim da snimimo novogodišnji prilog za KCN, odmah je rekla:

„Jeca je lepa, lepo peva, nek se pakuje i neka dolazi.“ Jeca je obožavala Sonju Mitrović Hani. Dosta joj je pomogla kada se vratila na scenu. Davala joj je haljine svoje ćerke, jer su Jeca i ona bile iste građe. Tako je uvek imala prelepe haljine, a nije morala da se baca u dodatni trošak. Obožavala je Nadu Topčagić, to je bilo obostrano. Jednom prilikom Nada i ja smo se sreli na nekoj proslavi i zvali smo Jecu usred noći da joj kažemo da nam nedostaje! Puštali smo joj delić atmosfere sa proslave i pevali u slušalicu. Njih dve su neposredno pred tragediju snimile duet, ali, po svemu sudeći, pesma će ostati zaključana u tom studiju -
kaže Goran.

Napisaću knjigu o Jeleni

- Fasciniralo me je što je Jeca, čini mi se, bila budna 24 sata. Imao sam utisak da nikada nije spavala. Stalno je nešto radila. Bila je osoba koja se nikada nije žalila, nikada nije kukala, niti bila pesimista. Za sve one koji je znaju samo sa snimaka i slika ili kao ubijenu pevačicu voleo bih da taj epitet jednog dana bude izbrisan. Jeca je bila je- dinstvena! Bila je odličan prijatelj, poštena, neiskvarena, vredna i nadasve talentovana. Bila je majka jednog prepametnog deteta. Imam u planu pisanje knjige o njenom životu, kao i to da jednog dana, kada sve ovo mučno prođe, napravimo koncert u njenu čast - kaže Goran.

Smeh do suza zbog velikog dekoltea

Goran kaže da Jelena nije volela eksperimente kada se radilo o odevanju. - Sećam se kada je za „Grandov” novogodišnji program imala haljinu sa povećim dekolteom. Smejali smo se, jer ga je stalno povlačila da joj se ne vide grudi. Jednom sam je jedva nagovorio da se slika u kosti- mu Deda Mrazice. Tada joj je sestra, kreatorka Maja Krsmanović, donela kostim, koji je imao samo triko i mašnu. Pitala je: „Gde je ostatak? Gde je haljina?!” - seća se Goran.




Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>