Region

Svet

Region

CINEMAFEST 2017: Novi film Vudija Alena dolazi mesec dana pre američke premijere!

Najnovije ostvarenje Vudija Alena ’’Čudesna Panorama’’ (Wonder Wheel) prikazuje se na filmskoj reviji Cinemafest 2017 u Sava centru čak mesec dana pre američke premijere!

CINEMAFEST 2017: Novi film Vudija Alena dolazi mesec dana pre američke premijere! Foto: Promo
Beogradska publika imaće čast da u subotu 4.novembra uživa u životnoj priči četiri osobe čije se sudbine prepliću u zabavnom parku na Koni Ajlendu pedesetih godina prošlog veka.

Mlad, lep i zgodan spasilac (Džastin Timberlejk) pokušava da pomiri nepomirljivo – brak emotivno nestabilne bivše glumice koja radi kao konobarica (Kejt Vinslet) i operatera panorame (Džim Beluši). Kada tome još dodate i operaterovu otuđenu kćerku (Džuno Templ), koja se skriva od gangstera u očevom stanu, dobijate još jedno remek delo maestralnog Vudija Alena.

Američka premijera ’’Čudesne panorame’’ planirana je 1. decembra za Alenov 82.rođendan.Ovgodišnji Cinemafest održava se od 2. Do 9.novembra u Sava centru i Cineplexx bioskopima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Sava centra i Eventima, kao i online na sajtu CINEMAFEST

Viber

Autor: A.M.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>