Region

Svet

Region

FILM AJVAR: Sergej Trifunović i Nataša Ninković u ljubavi kojoj je došao kraj!

Danas je počelo snimanje filma "Ajvar" u kome glavne uloge tumače Sergej Trifunović i Nataša Ninković. Film svedoči o poslednjim danima jedne veze.

FILM AJVAR: Sergej Trifunović i Nataša Ninković u ljubavi kojoj je došao kraj! Foto: Marija ĐokovićDanas je u Beogradu, u produkciji filmske kuće "Biberche" počelo snimanje domaćeg filma "Ajvar" u režiji Ane Marije Rossi, a po scenariju Rossi i Maje Todorović. Film u kome glavne uloge tumače Sergej Trifunović i Nataša Ninković snimaće se pet nedelja, na lokacijama u Beogradu i Užicu, a poslednje snimajuće dane filmska ekipa ima u Stokholmu. Okosnicu filma čini bračni par, Nataša Ninković i Sergej Trifunović, koji tumače glavne likove, Vidu i Baneta, a njima se pridružuju i Gordan Kičić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Mirko Vlahović i Srđan Miletić. 

Film "Ajvar" svedoči o poslednjim danima jedne veze, jednog braka koji se potrošio, ljudima čiji je zajednički život na samom kraju. Oni taj kraj nisu želeli i u njemu plivaju na jedini način na koji umeju – trudeći se da žive kao i do sada, da hodaju poznatim i utabanim stazama. Prisustvovaćemo rušenju jednog sveta, zajedničkog mikrokosmosa, iz koga dvoje ljudi moraju da nastave odvojeno, odlazeći svako svojim putem. 

Film je srpsko-crnogorska koproduckija, koproducent je "Artikulacija" iz Podgorice, i podržan je od Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus


>