Style

Ljubav

DVOSTRUKA IGRA: Poklanjamo knjigu koja će vas ostaviti bez daha!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti fenomenalnu knjigu kojom ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu. Roman "Dvostruka igra", izdavačke kuće "Vulkan" može biti Vaš ukoliko budete brzi i Vaše ime i prezime pošaljete na našu Fejsbuk stranicu. 

DVOSTRUKA IGRA: Poklanjamo knjigu koja će vas ostaviti bez daha! Promo



Kratak opis: 

Počelo je tuđom pričom. Počelo je tako što je neka žena krenula da se sretne s muškarcem, ali je negde usput nestala. Nikad nisam upoznala tu ženu, ali mogla sam jasno da je zamislim kako korača ulicama, dok njene potpetice odzvanjaju trotoarom u ritmu muzike koja dopire iz gradskih barova. Istim tim putem i ja sam prošla nebrojeno puta.  

Kada na svom stolu ugleda fotografiju Evelin Karni, mlade i ambiciozne žene koja je nestala, televizijska producentkinja Virdžinija Najtli ne može da prestane da razmišlja o njoj. Instinkt joj govori da je Evelin bila upletena u neraskidive veze između politike, ambicije, medija i korupcije, koje čine tamnu stranu Vašingtona. Rešena da ne odustane dok ne sazna istinu, nije ni slutila da će se u tu priču uplesti i sama, rizikujući svoj uspeh i ugled – ali i goli život. U duhu najboljih trilera današnjice, Dvostruka igra je rolerkoster napetosti koja će vas proganjati do poslednje stranice.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>