Region

Svet

Ponosni roditelji: Sin Olje Karleuše i Predraga Petrovića jedan od boljih sportista generacije! FOTO+VIDEO

Olja Karleuša u srećnom je i dugogodišnjem braku sa Predragom Petrovićem Pecom, a iz te ljubavi dobili su sina Pavla, koji je već sada jedan od boljih sportista svoje generacije.

Ponosni roditelji: Sin Olje Karleuše i Predraga Petrovića jedan od boljih sportista generacije! FOTO+VIDEO Foto: Privatna arhiva



Devetogodišnji sin popularne pevačice Pavle Petrović važi za boljeg učenika u školi Sveti Sava, sa njim intezivno radi mama Olja Karleuša, gde petice pljušte i kada je sin zbog treninga van školske klupe što je pohvalila učiteljica Marija.




Svakog dana posle školskih časova dok drugi vršnjaci vreme provode uz kompjuterske igrice, tata Peca stalno sa njim trenira. Vrlo su posvećeni borličakim sportovima od kojih je džudo osnovna disciplina u kojoj se Pavle takmiči u Srbiji na otvorenim prvenstvima.




Tata Peca je bio jedan od boljih vežbača kod čuvenog Miroslava Ćitakovića Ćire sa Radničkog, dugogodišnji član bokserskog kluba Sindjelić. Osim toga Pavle sa tatom trenira i mixed marshal arts MMA jednu od najpopularnijih veština u kojima su jedni od boljih na borilačkim treninzima, bilo da je to u sali ili po otovorenim poligonima. 



U slobodno vreme sportske aktivnosti su usmerene na vožnju atv quad motora po šumama Avale, plivanje,pecanje i vožnju hoverborda.






Pavle zna da boksuje kao sportista od 25 godina,što možete videti na sledećim snimcima.










 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>