Region

Svet

Neda Ukraden posle 50 godina karijere otkrila tajnu svog uspeha! VIDEO

Neda Ukraden je nedavno proslavila 50 godina karijere. Činjenica je da samo privilegovani mogu da se pohvale tom cifrom, obzirom da je na našoj estradnoj sceni rok trajanja uglavnom kratak.

Neda Ukraden posle 50 godina karijere otkrila tajnu svog uspeha! VIDEO Foto: PromoIako o tome nije pričala do sada, Neda je ovog puta otvoreno rekla zašto misli da je uspela: - „U vreme kada sam ja počinjala, starije kolege su se poštovale i još od tada se držim toga da kolege treba poštovati. U mom slučaju nije bitno da li je neko od mene stariji ili mlađi. Dovoljno je to što je kolega i samim tim zaslužuje moje poštovanje, jer jedemo isti hleb. Uvek podržavam mlađe kolege, posebno one koji pokažu poštovanje“- kaže Neda.

Popularna pevačica kaže da se nedavno iznenadila na jednom nastupu: - „Današnji mladi muzičari misle da sve znaju. Niko ništa ne pita, niti traži savet. To kada sam ja počinjala nije bilo tako.Ja sam u svoje starije kolege gledala sa divljenjem i poštovanjem, a svaki savet sam upijala kao sunđer. Zato sam se prijatno iznenadila, ali baš iznenadila na jednom nastupu, na kom  sam upoznala mlade momke iz benda Pirati. Toliko su puni poštovanja i toliko su pažljivo slušali savete koje sam im dala, da sam bila iznenađena. Rekla sam im, da ukoliko tako nastave, sigurno će biti jedan od najpopularnijih bendova iz Hrvatske, poput Magazina ili Novih Fosila“- tvrdi Neda.

Ovo poznanstvo, Neda je uokvirila duetskom pesmom, a da li je u pravu, kada su komplimenti u na račun mlađih kolega adekvatni poslušajte, pa zaključite sami:


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>