Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Napokon možete da zavirite u svaki kutak popularnog rijalitija!

Zadruga ima iznenađenje za sve verne gledaoce. Od sada ćete moći da zavirite u svaki kutak rijalitija, i pratite aktivnosti omiljenih učesnika. 

ZADRUGA: Napokon možete da zavirite u svaki kutak popularnog rijalitija! Promo



Rijaliti "Zadruga", produkcijski najzahtevniji projekat do sada, počeo je 6. septembra, a sada se, po prvi put u istoriji televizije i ovog formata, pruža prilika da dešavanja u rijalitiju, osim na TV Kanalima Pink i Pink Reality, pratite interaktivno, putem aplikacije i  web sajta Zadruga.tv.

Aplikacija Zadruga.tv dostupna je za android i iOS platforme, kao i na web sajtu www.zadruga.tv i nudi vam mogućnost da rijaliti "Zadruga" pratite 24 časa, na više od 15 strimova, ali i putem 360° kamera, uz koje možete koristiti "virtual reality" naočare.

To znači da ćete moći da na svojim pametnim uređajima - računarima, tabletima i smart telefonima - birati koju od 24 prostorne zone želite da gledate, ali i kojim takmičarima ili situacijama želite da posvetite pažnju.

Interaktivno praćenje rijalitija "Zadruga", podrazumeva da ćete biti u prilici da sami pomerate kamere, prema sopstvenom nahođenju, što znači da ćete sami moći da režirate program i pratite svaki detalj u okviru novoizgrađenog grada u kom boravi više od 30 poznatih ličnosti.

Aplikaciju Zadruga.tv možete besplatno preuzeti sa Play ili App prodavnice, ili možete posetiti sajt www.zadruga.tv. Aplikaciji i sajtu mogu besplatno da pristupe svi korisnici KlikTV servisa, tako što će uneti isto korisničko ime i lozinku, kao kada pristupaju servisu Klik TV. Ukoliko niste korisnik, a želite da koristite aplikaciju Zadruga.tv, dovoljno je da, iz Srbije, pošaljete SMS poruku sa sadržajem KLIK na broj 5500. Ukoliko živite u drugoj zemlji, posetite sajt www.kliktv.rs i saznajte na koji broj treba da pošaljete poruku, kako biste mogli da 24 časa pratite dešavanja u rijalitiju "Zadruga".

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>