Ostalo

Smeno

Ono kad želite više pratilaca na Instagramu: Ovaj trik će vam pomoći!

Često se pitate kako da imate više pratilaca i više lajkova na Instagramu? Jednostavan trik može vam pomoći u tome. 

Ono kad želite više pratilaca na Instagramu: Ovaj trik će vam pomoći!Tajna uspeha može da se krije u haštagovima (#) koji mogu doprineti da se broj pratilaca i lajkova na vašim fotografijama uveća. Za početak bilo bi poželjno da fotografija za koju želite koji lajk više zaista bude interesantna. Naime, ona će se naći u pretrazi pod određenim haštagom sa još gomilom drugih, pa je važno da se na neki način istakne. Ono što je takođe važno da znate - mnogo haštagova ne znači i mnogo lajkova. To može samo zbuniti onog ko gleda fotografiju. Idealno bi bilo da koristite između dva i četiri, kako bi oni bili zapaženi. Korišćenjem sledećih haštagova povećavate šansu da vašu fotografiju vidi što veći broj ljudi, a to znači i veća mogućnost za lajkovima i potencijalnim pratiocima: 

1. #love

On možda broji najviše objava - preko 700 miliona. Ljudi širom sveta koriste ga za sve što vole: pesma, osoba, grad, film, kućni ljubimac... 

2. #tbt

Označava prisećanje na prošle događaje i posebno izaziva emocije zbog uspomena koje nosi. 

3. #happy

Veoma je popularan i često se koristi zbog širine pojma. Sreća je nešto što svi najradije dele sa ostatkom sveta. 

4. #me 

Volite da slikate sebe? Nećete verovati, ali ovaj haštag je mnogo popularniji od #selfie. 

5. #instagood 

Hashtag koji se najčešće koristi da označi vaše najbolje fotografije, one koje želite da naglasite i na  koje ste posebno ponosni.

6. #cute 

Poklon, pismo, poruka, simpatična grimasa.... Sve je u opticaju.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>