Zdravlje

Ljubav

Brza dijeta uz pomoć koje ćete bezbedno smršati 5 kilograma!

Oduvek ste želeli da smršate brzo i bez mnogo mučenja? Sada možete izgubiti 5 kilograma za kratko vreme, i što je najvažnije, potpuno bezbedno.

Brza dijeta uz pomoć koje ćete bezbedno smršati 5 kilograma!



Svakako je jasno da fizička aktivnost i poseta fitnes centru veoma dobro utiče na gubitak telesne težine i zdravlje uopšte. Ono što je najveći problem jeste što danas sve manje imamo vremena da posećujemo teretane, i u moru obaveza izvodjimo vreme za trening. Predstavljamo vam nekoliko efikasnih načina da skinete 5kg, a da ne posetite fitnes centar: 

1. Očistite podove u kući

Ovo je obaveza koju svakako moramo ispunjavati, a veoma efikasno utiče na naše telo i kilažu. Kada čistimo pod ili stepenište, prirodni položaj tokom te aktivnosti je takav da se abdominalna mast sama smanjuje. Ukoliko ovo često budete radili, podovi će blistati, a vaše telo će dobijati sve lepši oblik. 

2. Očistite prozore

Da biste očistili prozore, ruke vam moraju biti veoma aktivne, i u stalnoj su aktivnosti pomerajući se gore-dole, što automatski čini da vam se aktiviraju i drugi mišići na telu. Potrudite se kada to radite da smenjujete ruke kako bi podjednako bile aktivne. Kako godine odmiču, često se mišići i koža na rukama malo opuste, što je moguće smanjiti kroz ovu vežbu. 

3. Šetnja kroz kuću

Nekada davno su žene sve kućne obaveze obavljale sedeći. Kuvanje, pranje sudova, i mnoge druge poslove završavale su sa stolice. Potrudite se da što više poslova obavljate stojeći. Stajanje, pa čak i malo šetnje i kretanja kroz kuću, doprinosi zdravlju kostiju. Čim su kosti čvrste i zdrave mast ne može lako da se "zakači".

4. Očistite automobil

Većina ljudi automobil vozi u perionicu, međutim, ne možete zamisliti kolika je aktivnost mišića tokom pranja kola. Operite sami vaš auto, spolja i unutra, i potrudite se da što više blista. Na kraju posla imaćete auto koji sija, uštećete novac i sagorećete mnogo kalorija. 

5. Baštovanstvo

Ima li išta lepše od predivno sređenog dvorišta ili bašte i savršeno izvajanog tela? Sređivanje bašte jeste veoma težak fizički posao, ali koristi su višestruke: imaćete lični mali raj, opustićete um provodeći vreme u zelenilu, i aktiviraćete sve mišiće. 

6. Zadovoljstvo

Na kraju bilo kog od ovih poslova napunite kadu. Topla kupka svakako će prijati, i opustiti vas. Dajte sebi priliku da uživate i dobijete energiju za novi dan. 

Radeći ove aktivnosti redovno, sagorećete gomilu masti i za kratko vreme smšati 5 kilograma. Osim toga, svakako nije na domet da korigujete ishranu i poboljšate kompletan način života. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>