Parovi

Farma

PAROVI: Dalila otkrila stravičnu istinu koju niko nije znao!

Dalila Mujić sinoć se uključila u program rijalitija "Parovi", nakon što je Vesna Rivas spominjala pojedine detalje o njenom životu, i tom prilikom otkrila je nešto što niko nije znao. 

PAROVI: Dalila otkrila stravičnu istinu koju niko nije znao! Foto: Screenshot Youtube



Dalila Mujić, sada Dragojević, nije mogla da izdrži a da se ne uključi u program rijalitija "Parovi". Naime, Vesna Rivas je komentarisala da je Dalila posetila Tuzlu kako bi pokupila svoja dokumenta, jer planira da živi u Srbiji. Pobednica pete sezone "Parova" napomenula je da nije u stanju za raspravljanja, jer joj je kućni ljubimac Tedi teško bolestan, ali želi ipak nešto da poruči: 

- Draga Vesna, nemam nameru da se raspravljam sa tobom. Ali želim da ti kažem, pošto eto u rijalitiju si i nisi upućena, ja sam bila u Tuzli kako bi se videla sa svojim ocem, koji je najdivniji čovek na svetu. Mi pravimo kuću u Tuzli i tata mi je dao plac - odgovorila je Dalila, a potom se osvrnula na stravičnu ispovest Irme Serjanić, koju je bivši dečko besomučno maltretirao:

- Strašno. Nisam znala da je to preživela, sinoć sam se baš potresla kada sam pogledala njenu ispovest i smatram on, kao i svako ko se na takav način iživljava nad ženom, zaslužuje da bude spaljen na lomači - kazala je Dalila Mujić, koja je tvrdila da ne poznaje Irminog bivšeg, ali kada su joj pomenuli ime Hasan Hadžić Švajcarac, potvrdila je da zna o kome je reč:

- Znam o kome se radi. Tuzla je malo mesto i dovoljno je da čuješ prezime i da znaš o kome se radi. Poznajem momka i liči mi na ovako nešto, uopšte me ne čudi. Verujem da je mučio i bivše devojke, ne samo Irmu. Pozdrav za nju i svaka joj čast na hrabrosti - rekla je ona.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>