Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Luna vatreno vrckala Slobi uz pesmu koju je posvetio ženi! VIDEO

Zadruga je sinoć organizovala proslavu povodom rođendana Anđela Rankovića. Luna se opustila tokom žurke, pa je Slobi priuštila vatreno zadovoljstvo uz neobičnu pesmu. 

ZADRUGA: Luna vatreno vrckala Slobi uz pesmu koju je posvetio ženi! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Rijaliti "Zadruga" sinoć je učesnicima priredila žurku povodom rođendana Anđela. Nakon što su Veliki šef i učesnici čestitali rođendan, i izljubili svog cimera, krenula je prava ludnica. Svi su se dobro zabavljali slušajući muziku, a onda je usledilo pravo iznenađenje. Naime, među pesmama koje su puštane, našla se i pesma Slobodana Radanovića pod nazivom "Stjuardesa". Pevač je numeru posvetio svojoj supruzi, Kristini Kockar, pošto je upravo to njeno zanimanje. Kada je krenula pesma, Luna je isprva zanemela i nije mogla da veruje šta čuje: 

- Top je pesma! Nisam je čula! Bravo! - rekla je Luna oduševljeno.

Blogerki ni najmanje nije smetalo što je Sloba posvetio pesmu supruzi, pa je isprva počela sama da đuska, držeći se po strani, dok je pevač bio sam na podijumu za igranje. Luna je onda otišla korak dalje, ne obazirući se na neprijatnu situaciju, pa je prišla svom dečku i počela zanosno da vrcka.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>