Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Majka Mine Vrbaški saslušana zbog trgovine rođenim detetom

U rijalitiju Zadruga jedna od najzapaženijih učesnica je maloletna Mina Vrbaški, a baš zbog svojih godina njena majka je saslušana zbog sumnje da je trgovala rođenim detetom.

ZADRUGA: Majka Mine Vrbaški saslušana zbog trgovine rođenim detetom Foto: Screenshot YouTube



Mina Vrbaški, koja je javnosti postala poznata nakon prepiske sa pevačem Šakom Polumentom, u septembru je ušla u rijaliti Zadruga sa nepunih 18 godina. Njena majka Ivana zbog toga bi mogla da završi u zatvoru, prenosi domaća štampa.

"Dobila sam poziv iz Centra za socijalni rad da odem na informativni razgovor. Kada sam otišla, rečeno mi je da je iz beogradske ispostave Odeljenja za trgovinu ljudima stigao nalog da provere postoje li elementi za krivično gonjenje. Po njihovom mišljenju, ja trgujem Minom, i time što sam je pustila da uđe u rijaliti dovela sam je u opasnost. Videla sam taj papir svojim očima, i očajna sam," rekla je ona za "Informer".

Majka maloletne rijaliti učesnice rekla je i da je pokušavala od nadležnih institucija da dobije pomoć kada je Mina počela "problematično da se ponaša", ali da nije uspela.

"Ne postoji ustanova u koju nisam išla i tražila pomoć, od Centra za socijalni rad, preko policije, psihologa... Svi su mi zatvarali vrata jer je ona bila stariji maloletnik sa 16 godina. Savetovali su me da je čak fizički ne ograničavam jer bih onda ja krivično odgovarala. Mina je sve svojevoljno uradila, a meni se život ruši iz dana u dan," rekla je njena majka.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>