Svet

Region

GLEDATE JE SVAKI DAN: Da li znate da je ona najplaćenija turska glumica? FOTO

Ona je veoma popularna i glumi u vašim omiljenim serijama, a o njoj ne znate mnogo. Da li ste znali ko je najplaćenija glumica koja igra u turskim serijama? 

GLEDATE JE SVAKI DAN: Da li znate da je ona najplaćenija turska glumica? FOTO Twitter:@KenanCansuFans



Turska glumica Džansu Dere postala je popularna kod srpske publike kada smo je upoznali kao dragu čuvenog Ezela. Rođena je u Ankari, 1980. godine, a nakon manekenstva, kojim se dugo bavila, okrenula se glumi: 

– Obožavam glumu, ali ne i slavu jer na javnom mestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja reč i svaki moj postupak su pod lupom, a tako je naporno živeti. Kad bolje razmislim, to je mala cena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi.

Bivša manekenka glumila je u dve hit serije koje su se emitovale i na našim prostorima, „Sila“ i „Sulejman Veličanstveni“, i moglo bi se reći da je postala velika zvezda, ali i najplaćenija glumica u Turskoj. Mogli smo da je vidimo i u seriji "Sudbina", a trenutno je u Srbiji aktuelna "Majka" u kojoj Džansu Dere igra glavnu ulogu. 

O ovoj lepotici mnogo medija je pisalo kada je zapala u tešku depresiju, koju je jedva izlečila meditacijom. Naime, turska diva doživela je dva velika ljubavna kraha. Prvi put, njen dugogodišnji momak je ostavio i oženio se njenom prijateljico, koja je takođe manekenka i glumica. Drugi ljubavni brodolom dogodio se kada je njen sledeći partner ostavio zbog mis Turske. Ona je nakon dugog opravka uspela da vrati osmeh na lice, a sada izgleda ovako: 
 
 

#tbt @dilekhanif

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on


 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>