Region

Svet

PREMIJERA: Ovo je neobjavljena pesma Tošeta Proeskog koja će vas oduševiti! VIDEO

Toše Proeski, koji je izgubio život veoma mlad, iza sebe je ostavio mnogobrojne hitove koji se i danas slušaju. Predstavljamo vam neobjavljenu pesmu pevača anđeoskog glasa, koja će vam se sigurno dopasti. 

PREMIJERA: Ovo je neobjavljena pesma Tošeta Proeskog koja će vas oduševiti! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Izdavačka kuća Mascom predstavila je jedinstveni demo snimak pesme “Kad voliš“ iz 2002. godine u izvođenju nezaboravnog Tošeta Proeskog. Muziku, aranžman i produkciju za ovu numeru uradio je poznati kompozitor Mirko Vukomanović a stihove za pesmu napisala je Snežana Vukomanović, koja kao tekstopisac potpisuje većinu hitova iz tog vremena:

- Pesma koju pamtimo u izvođenju još jedne vrhunske pevačice, Karoline Gočeve, bila je originalno namenjena Tošetu….Njena premijera na desetogodišnjicu Tošetovog tragičnog odlaska u legendu za nas ima duboku emotivnu simboliku – neki su dovoljno veliki da nikada ne odu… Izuzetno nam je zadovoljstvo što čaroliju Tošetovog glasa možemo još jednom da donesemo publici.

Obožavan širom Balkana, Todor Toše Proeski, rođen je 25. januara 1981. u Prilepu, a preminuo u saobraćajnoj nesreći na današnji dan 2007 godine. Svojom muzikom uspeo je da spoji sve narode bivše Jugoslavije. Njegova brilijantna i bogata karijera, tokom koje je izdao sedam studijskih albuma, plod je jedinstvenog talenta i neponovljive energije

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>