Parovi

Farma

PAROVI: Jeziva ispovest pretučene i silovane učesnice Parova, od koje nećete moći da ne zaplačete!

Parovi su imali veoma potresnu noć. Irma Serjanić učestvovala je u emisiji "Parograf" i otkrila pred svima sve mračne tajne svoje prošlosti. 

PAROVI: Jeziva ispovest pretučene i silovane učesnice Parova, od koje nećete moći da ne zaplačete! Foto: Screenshot Youtube



Irma Serjanić sinoć je u rijalitiju "Parovi" potpuno iskreno govorila o svojoj strašnoj prošlosti.  Ona je počela da radi kao pevačica da bi izdržavala porodicu, i tako počinje njena teška priča. 

-  Moj otac je invalid već 14 godina. Bio je samostalan i veoma sposoban, vodio me je svuda sa sobom, ali onda mu se dogodio moždani udar. Počela sam da se bavim pevanjem iz ljubavi, ali i da bih pomogla porodici - rekla je učesnica.

Ubrzo nakon što je upoznala svog tadašnjeg momka, njen život se pretvorio u pakao zbog neprekidnog maltretiranja.  

- Izašli smo u klub i smetalo mu je što mi se svi javljaju. Njegov otac je bio tu i ljutio se na njega, jer me je Hasan stalno štipao kada bi mi se neko javljao. Izašli smo iz kluba, a onda su su njih dvojica potukli, a ja sam dobila novu u glavu. Polomio mi je nos i rebra - pričala je svoju priču Irma. - Nismo se neko vreme viđali, on mi je pisao poruke, ja sam bila mnogo zaljubljena u njega, odlučila sam da mu oprostim. 

Nakon slomljenog nosa i rebra, Irmu je posebno potresla njegova reakcija: 

- Ne mogu da vam opišem izraz face kojom me je gledao dok sam sapirala krv od njegovih udaraca. Znao je da me probudi batinama, samo zato što je sanjao da sam ga varala!. Svaki dan me je bio i po nekoliko puta dnevno - govorila je Irma. 

On je Irmu često i prisiljavao na seksualne odnose:

 - Kad neću, dobijala sam batine. Znao je da to radi dok plačem... Pokušavala sam da se odbranim, ali kada navrne sa 100 kila na mene, nisam mogla da mrdnem - jecala je i vikala Irma. - Moj bivši momak me je udarao pesnicama i nogama u glavu, lomio mi nos i rebra. Živela sam zaključana, a nakon svih batina mi je tražio seks. Nisam mogla da pobegnem... - jecala je učesnica i dodala da je u svemu ovome bila sama, jer nije živela sa roditeljima. 

Takmičarka je apelovala na sve žene da dignu glas protiv nasilja nad ženama, iako njeno iskustvo sa policijom nije bilo pohvalno: 

- Skinula sam se gola pred policajcima i dalje mi nisu vjerovali... Pretio mi je da će ubiti svoju majku, ako mi pomogne i da pasoš. Živeli smo u Švajcarskoj, nikako nisam mogla da odem od njega - pričala je Irma. On me je tukao i pred drugovima, oni prstom nisu mrdnuli. Ja sam kuvala za njih, krenulo je opet iz gluposti, on me je lupao bocom o glavu i šaketao pesnicama, oni su samo ćutali... - pričala je učesnica. 

On je Irmu tukao i pred njenom prijateljicom: 

- Doveo mi je moju drugaricu pred oči i rekao mi da je sa njom. Pred njom mi je slomio nos, ona se samo jeftino smejala. Pa šta da vam kažem kad je ona izgubila nevinost sa momkom svoje sestre - ispričala je učesnica "Parova".

Irma je otkrila i da je njen dečko bio sa Macom Diskrecijom

 - Ja sam bila zaključana danima u sobi, a on mi je rekao da je bio sa Macom Diskrecijom, čak mi je pokazao i njene gole slike. Ona nije jedina sa kojom me je varao - pričala je Irma. 

Ona je priznala i da je često imala jako teške i potresne misli: 

- Bilo je u jednom trenutku, ili on ili ja. Čupala sam kosu gledajući se u ogledalo i mislila da je bolje da ne dočekam sutra.  Zbog cele situacije krenula sam kod psihologa. Jednog dana kada sam nosila sestri hleb u apoteku, nakon seanse, rastrešena mislima i zbog stresa udarila sam u automobil. Srećom, sve se dobro zaršilo jer je čovek poznavao mog oca - rekla je učesnica. 


Nakon Irmine ispovesti mnogo ljudi se javljalo da joj da reči utehe i podrške, a ova priča je svakako jedna od najpotresnijih koje smo mogli da čujemo na "Parografu". 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>