Zadruga

Parovi

ZADRUGA SE NE SMIRUJE: Nakon stravične tuče, Jelena Golubović u novom okršaju! VIDEO

Rijaliti "Zadruga" sinoć je imala najburniju noć do sada. Nakon tuče Anđele Veštice i Jelene Golubović, sukobi ukućana sa rediteljkom se nastavljaju. 

ZADRUGA SE NE SMIRUJE: Nakon stravične tuče, Jelena Golubović u novom okršaju! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



"Zadruga" je imala žestoku noć. Anđela Veštica nasrnula je na Jelenu Goloubović uhvativši je za vrat. Obezbeđenje je brzo reagovalo, a Anđela je Jelenu ščepala za kosu, tako da im nije bilo uopšte lako da ih odvoje. Rediteljka je prestravljeno vrištala, a Veštica je ubrzo nakon sukoba diskvalifikovana. Ona je "Zadrugu" napustila jecajući i vidno potrešena. Luna i Sloba pomogli su joj da spakuje svoje stvari, i ispratili je do vrata velelepnog imanja. Jelene jedno vreme nije bilo, a kada se vratila komentarisala je nemili događaj:

- Valjda je videla konkurenciju u meni, jer je pričala: Vidimo se u finalu! Znaš šta je najstrašnije, što ima onih koji se raduju što se ovo dogodilo.

Jedina osoba koja se obradovala Jeleni kada se pojavila u spavaćoj sobi bila je Maca Diskrecija. Mina Vrbaški, koja je već imala sukob sa rediteljkom, dočekala je "na nož", pa nije mogla da izdrži a da joj se ne obrati:

- Ti nisi ovde poželjna, u ovom delu ovde, mi ti želimo sve najgore! U ovom delu, niko te ne podnosi. Ko si ti da se mi radujemo tebi?

Jelena nije mogla da poveruje da su je tako dočekali pojedini ukućani, i da je niko nije pitao da li se dobro oseća.

- Da li je moguće da ste toliko zli? Ovo ja od najljućeg neprijatelja nisam doživela! - ostala je u šoku Jelena Golubović.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>