Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Edita je pobednica treće epizode! VIDEO

Popularni šou "Tvoje lice zvuči poznato" uveliko zanimljivim imitacijama zabavlja gledaoce, a najbolju imitaciju treće epizode imala je Edita Aradinović. 

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Edita je pobednica treće epizode! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Treća epizoda emisije humanitarnog karaktera, "Tvoje lice zvuči poznato", dobila je pobednika. Veče je otvorila opasna Mira Škorić, uživajući u ulozi Cece, okružene brojnim bodi bilderima, a pobedu ovog puta odnela je Edita Aradinović, koja je oduševila žiri i gledaoce imitacijom Tijane Dapčević. Ona je imala fenomenalnu masku, pa su se mnogi zapitali da li je to možda zaista Tijana. Edita je izvodila pesmu "Zemlja mojih snova" a žiri osmesima i aplauzima nije krio koliko se dobro zabavlja. Tijani se takođe veoma dopao Editin nastup: 
- Ono kad izgubiš moć govora... Ostala sam bez teksta! Genijalna si bila! Svaki pokret si skinula, sve one momente snimljene pre 13 godina. Tačno ja kao ti sad...
Nakon završenog nastupa, Editi su sa na bini pridružile sve kolege iz emsiije, a aplauz je dugo trajao.  Pevačica je odlučila da novac koji je osvojila daruje deci sa daunovim sindromom, jer njen brat boluje od te bolesti.
Jedva čekamo da vidimo ko će biti pobednik sledeće emisije, a do tada uživajte u nastupu pobednice prethodne: 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>