Parovi

Farma

PAROVI: Ovaj učesnik je izbačen, pa vraćen u vilu! VIDEO

Rijaliti "Parovi" sinoć je imao organizovano još jedno izbacivanje. Ovog puta došlo je do velikog preokreta, pa je učesnik koji je izbačen, ipak vraćen u vilu. 

PAROVI: Ovaj učesnik je izbačen, pa vraćen u vilu! VIDEO Foto: Screenshot/dailymotion



U rijalitiju "Parovi" sinoć je bilo prilično uzbudljivo. Mili Radosavljević osvojio je najmanji broj glasova od strane publike 3.8%, dok je Ivan Marinković ostao u vili sa 5,7% glasova. Produkcija je pomenula promene u rijalitiju, a to je upravo ono što su parovi uradili pre Milijevog izlaska. Dakle, pored glasova publike nedeljom za izlaske, glasaće i učesnici rijalitija za osobu koju žele da izbace iz vile. Večeras su parovi izglasali da Ivan ostane, ali to je bio samo test, a ovo pravilo važi od naredne nedelje.
 
Nakon što je Mili napustio vilu, Miljana Kulić bila je jako uznemirena:
- Molim vas, vratite Milija. Meni srce lupa koliko dsm uznemirena, ne mogu da verujem da su ljudi toliko bezdušni. Molim vas, vratite Milija - govorila je uplakana Miljana.
Kulićeva je pokušala da ubedi sve učesnike da vrate Milija. Snežu je najteže bilo nagovoriti: - Mili može da se vrati, ali samo ako mi se izvine. Ukoliko me i naredne nedelje bude vređao, ja ću ga nominovati - rekla je Sneža, a potom je pristala da da svoj glas u rijalitiju. Jednoglasnom odlukom, Mili je vraćen u vilu.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>