Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Smeh do suza - Stevan i Leon kao Emina i Milica oduševili i nasmejali! VIDEO

U Tvoje lice zvuči poznato Stevan Anđelković i Leon su nastupili u duetu, kao Emina Jahović i Milica Todorović, u letnjem hitu ''Limunada'', koji je naterao žiri i publiku na smeh do suza. 

Tvoje lice zvuči poznato: Smeh do suza - Stevan i Leon kao Emina i Milica oduševili i nasmejali! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeNi sam Stevan, nije mogao da iskontroliše napad smeha: „Ja nisam mogao da se suzdržim, ništa nisam pevao šta treba i gde treba, ja se izvinjavam“, ali je svakako priredio fantastičnu zabavu za gledaoce popularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

Andrija Milošević je bio oduševljen: - Ovo je bilo fantastično, ljudi. Šta radite večeras? Pre svega, Stevane, ti si stvarno brutalan. Nemoj da misliš da je to nešto strašno što si se nasmejao, to je bilo tako simpatično. Naravno da je smešno kako izgledaš, te tvoje dlake ispod čarapa... Međutim, onaj prvi deo gde si pevao si potpuno njen glas skinuo. To je neverovatno šta ti možeš sa svojim glasom. Presladak si mi. Leone, odličan si bio, toliko simpatičan u izvođenju, ti si ostao do kraja u ovome, što je još simpatičnije oduševio si me. I ovo je tvoje najbolje izvođenje, što se mene tiče. Tako se i oblači. Odličan si bio.

Ni Aleksandra Radović nije krila da se dobro zabavila i nasmejala: - Ovo je tako dobro bilo večeras, ovo je stvarno fenomenalno. Stevane, ti stvarno iznenađuješ iz emisije u emisiju, stvarno si potencijal i nema uloge koju nisi uspeo da savladaš od početka do kraja. Stvarno, oduševljena sam. Mislim da je skroz bilo ok i da pevaš falsetom sve vreme, ali si bio fantastičan. Bili ste divni. Leone, ti si isto bio simpatičan. Baš smo uživali i proveli se nezaboravno ova tri minuta.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>