Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Anđela pobesnela zbog nominacije, pa oplela po Sanji! VIDEO

U rijalitiju Zadruga sinoć su održane nominacije, a Anđeli Veštici je jako teško palo što je izabrana od ukućana, pa je svoj bes usmerila na Sanju Stanković.

ZADRUGA: Anđela pobesnela zbog nominacije, pa oplela po Sanji! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



- Ja šamarčinom rešavam probleme! Batina je iz raja izašla! Sanja, koji je to folirant! Mrš bre za Bor! Radi za lovu, k*ra se za lovu sa pola grada. Radi kao hosteta. Pa da ti j*bem ja mamu! Pa ja kad poludim, vrata ću da prođem glavom - vrištala je besna Anđela. 

Nakon ovoga, Veštica je počela da iznosi nove detalje iz života Sanje Stanković, dok su je cimeri iz Zadruge, koji su se nalazili u sobi za rehabilitaciju, gledali u šoku jer nisu mogli da veruju šta čuju. Veštica je istakla kako je stalno bila uz Sanju i da to od nje nije zaslužila.

- Kur*a, k*ra se za lovu. Nemoj da mi se praviš poštena i ono što nisi. K*rvetina jedna! Kad produbiš ono najgore u meni, dobićeš najgore! Kaži: Jesam prostitutka sam! Šta je tu loše? Nemoj da mi se foliraš! Radiš za lovu, mamu ti j*bem! Budi ono što jesi! Sve fine, gde ja živim, majko mila, od takvih mi k*rve ne možemo da dođemo na red! Kaži: Ja sam k*rva, gutam tri ku*ca - nastavila je Anđela.

Reperka je pored Sanje prozvala još neke zadrugare.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>