Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Nalazite se u prilici da postignete dogovor o poslovnoj saradnji od koje očekujete mnogo. Računajte na pozitivan ishod. Prepušteni ste osećanjma i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Svaki trenutak ćete korisiti da uživate u društvu voljene osobe. Kontrolišite pritisak.

Bik 21.4.-21.5.

Nećete imati posebno važna dešavanja. Obavljajte vaše obaveze predano, ali bez žurbe. Pripazite na neka bitna dokumenta koje ćete obrađivati. Preispitivaćete vaše želje i potrebe i sve više ćete se suočavati sa onim što vam nedostaje. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla. Više odmarajte.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Najvažnije je da se ne oslanjate na saradnike tokom obavljanja bitnih poslova. Imajte na umu to da niko osim vas posao neće obaviti onako kako se očekuje. Slobodni Blizanci će se vratiti u prošlost i vrlo je moguće da će stupiti u kontakt sa nekim sa kim su ranije bili u vezi. Prenaglašene su emocije. Dobro se osećate.

Rak 22.6. - 22.7.

Potrebno je da emocije ostavite po strani i da situaciju posmatrate na objektivan način. Previše pažnje pridajete osećanjima i grešite i proceni. Biće bolje da se uzdržavate od komentara, a posebno izbegavajte to da kritikujete voljenu osobu. Idealno bi bilo da se opustite i ne razmišljate previše. Prijala bi vam šetnja.

Lav 23.7.- 22.8.

Nemate dovoljno vremena da se posvetite svemu za šta verujete da je od posebne važnosti. Pokušajte da odredite šta vam je prioritet. Ne rasipajte energiju. Zadovoljni ste dešavanjima na emotivnom planu. Imate podršku voljene osobe i ništa vas ne može pokolebati. Dobro se osećate.

Devica 23.8. - 22.9.

Vratite se još jednom na priliku koju propustili jer su se uslovi i kriterijumi promenili. Nije sve izgubljeno, samo nemojte da odustajete. Slobodne Device su u sukobu između želja i mogućnosti. Nečega ćete morati da se odreknete ako želite da se pomerite sa mrtve tačke. Korigujte ishranu.

Vaga 23.9. - 22.10.

Konačno će se poslovna situacija pomeriti na bolje. Bilo da težite promenama ili da tražite posao, ovo je odlična prilika da nešto uradite. Ne želite da pređete preko ponosa i priznate kako se zaista osećate. Razmislite još jednom, kome ćete i šta dokazati. Prijaće vam relaksacija.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Krajnje je vreme da ostvarite svoje planove i da ideje sprovedete u delo. Ovo važi posebno za većinu Škorpija koje dugo čekaju na posao. Delujete tajanstveno i pokušavate sve da zadržite za sebe. Možete slobodno da učinite taj korak oko koga se toliko dvoumite. Dobro se osećate.

Nemate posebno naglašeno što se posla tiče. Biće to samo jedan niz običnih radnih zadataka koji je pomalo dosadan, ali koji mora da se odradi. Vaša ljubav je ili daleko od vas ili vam je iz nekog razloga nedostupna. Prilično se mučite sami sa sobom i ne vidite šta je rešenje. Čekajte još neko vreme. Preosetljivi ste.

Jarac 22.12.- 19.1.

Večina Jarčeva već neko vreme razmišlja o promeni posla, a neki su se već aktivirali u tom smilslu. Spremite se za iznenadni razgovor o poslu. Suočavate se sa tim da partner nema iste želje i planove kao vi. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri i nikako ne donosite konačnu oduku. Problemi sa leđima.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Nemate posebne planove za poslove koje obavljate i verovatno ćete se usmeriti na ono što morate da uradite. Moguće su neprilike sa finansijama. Imate sjajne aspekte za ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da računate na lepa dešavanja na emotivnom planu. Dobro se osećate.

Ribe 20.2.- 20.3.

Pretvarate se da ništa ne primećujete, a jasno vam je šta rade vaši saradnici. Nemojte da reagujete jer će se i bez vašeg učešća vrlo brzo sve razotkriti. Naklonost koju imate prihvatili ste zdravo za gotovo. Ipak, treba da znate da za sve postoji mera pa će i toj osobi jednom dojaditi vaše premišljanje. Problemi sa sinusima.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: www.danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>