Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jelena Golubović ušla u rijaliti i napravila razdor među učesnicima!

Zadruga je večeras dobila novog učesnika. Takmičarima se pridružila Jelena Golubović, i odmah nakon ulaska napravila je džumbus. 

ZADRUGA: Jelena Golubović ušla u rijaliti i napravila razdor među učesnicima! Foto: Screenshot EONJelena Golubović ušla je u rijaliti "Zadruga" sa tajnim zadatkom da se pravi "luda i blesava". Ona je već poznata kao dobar rijaliti igrač, tako da nema sumnje da će tajni zadatak ispuniti do kraja. Ona je odmah po ulasku počela da iznosi razne informacije na račun Slobe, njegove majke i supruge. Sloba i Luna su se veoma potresli pa su odmah otišli u tajni vrt da razgovaraju. Luna je užasnuta zbog svega što Jelena govori i što uopšte i spominje Slobinu majku i ženu, pa se čak u jednom momentu i rasplakala. Sloba je pokušavao da je smiri rečima da ne treba da dozvole da ih to poremeti, govoreći da Golubovićeva samo igra igru. 

- Sada će opet da krene pakao. Vidiš li šta radi ova glupača, priča šta ti je žena poslala. Ona daleko ide, priča kako se tvoja majka i žena čuju - rekla je vidno uznemirena Luna.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>