Region

Svet

Marija Šerifović otkrila koju našu pevačicu želi da vidi na Evroviziji!

Marija Šerifović uvek je bila iskrena, ne obazirući se na komentare. Ovog puta ona je otkrila koga želi da vidi kao predstavnika Srbije za "Evrosong".

Marija Šerifović otkrila koju našu pevačicu želi da vidi na Evroviziji! Foto: Screenshot Youtube



Poznata pevačica više ne želi da se bavi trenutno najaktuelnijom temom u Srbiji, tačnije muzičkim takmičenjem u kojem je članica žirija. Kako nam je rekla, sve što je imala da kaže o „Zvezdama Granda” ispričala je nedavno na snimanju popularne emisije. Ipak, ono o čemu je i te kako bila raspoložena da govori bio je izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije za „Evrosong”. Njena velika želja je da našu zemlju predstavlja pevačica i njena bliska prijateljica Jelena Karleuša.

- Svi su izgledi da mi se neće ostvariti želja da vidim Jelenu na „Evrosongu“, jer postoji problematika na relaciji JK-RTS i mislim da se u skorije vreme to neće desiti. Mada, verujem da bi ona bila odličan izbor - kaže Marija i priznaje da bi Jelena kao naša predstavnica i te kako imala uspeha.

Zbog velikog broja obaveza u vezi sa snimanjem „Zvezda Granda” i prehlade koja je trenutno muči, Marija ima probleme sa spavanjem. Ipak, pop zvezdu muče i drugi problemi:

- Previše mi brzo radi mozak i ne mogu da ga isključim, pa onda ostanem budna celu noć. Problem je u tome što moram da spavam, jer u suprotnom ne mogu da radim. Ipak, noću ne mogu da spavam, jer razmišljam o stvarima koje su se desile u toku tog dana, ali i o onima koje tek treba da se dese. Muke žive - kaže Marija.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>