Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Anđela i Mina u žestokom obračunu - pljuvale se, polivale, šutirale i vređale! VIDEO

U rijalitiju Zadruga do skoro najbolje drugarice Anđela Veštica i Mina Vrbaški udarile su jedna na drugu, u njihovom žestokom obračunu videli smo sve i pljuvanje i polivanje i šutiranje i iznošenje najmračnijih tajni.

ZADRUGA: Anđela i Mina u žestokom obračunu - pljuvale se, polivale, šutirale i vređale! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Svađa u Zadruzi između Anđele i Mine prvo je krenula, naravno, zbog Đeksona. Naime, Đekson je postavio pitanje Banetu Čolaku, koje je uključivalo Anđelu, što je njoj zasmetalo: - Ja sam sad došla iz hitne, i stvarno ne mogu da se uključujem i komentarišem to - rekla je Anđela.

Na to joj je Mina odgovorila da je niko ne tera da bude uključena: - Nisi bila tu ni kada je bilo prethodno pitanje, pa ne moraš ni sad. On čovek ima pravo da priča - rekla je Mina.

To je dovelo Anđelu do tačke pucanja, te je nasrnula na svoju drugaricu iz spoljnog sveta, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:




Obzirom da je moralo da reaguje obezbeđenje, oni su izveli Anđelu napolje, da bi zatim pratili svaki njen korak. Nakon par minuta, Anđela je ušla unutra po svoje stvari i psovala Minu:  




Kada je izlazila, Veštica je pljunula maloletnicu. 




Ali iako su svi pomislili da se svađa tu završila, prevarili su se jer je Veštica nastavila još žešće kada se vratila. Dok su sedeli u dnevnoj sobi, Anđela je sve vreme vređala Minu, koja je samo sedela i ćutala: - Dama u Crnoj Gori nema para, baba umire kući, a ona se je*e po jahtama! Jadna bakica tvoja i mamica, jadna! Folirantkinja jedna, kuka "baba, babica, bolnica", onda dođe ovde, primi kur*inu, dva puta nisi spomenula babu - vikala je Anđela.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>