Region

Svet

NAJTRAŽENIJI: Svi žele da idu baš na njegov koncert, da li znate o kome se radi?

Koncert popularnog pevača je najtraženiji događaj u Beogradu, pokazali su rezultati ankete portala Svet Plus. Da li možda znate o kome se radi?

NAJTRAŽENIJI: Svi žele da idu baš na njegov koncert, da li znate o kome se radi?



U Beogradu će se u narednom periodu održati mnogobrojni koncerti i predstave. Pitali smo čitaoce portala Svet Plus koji događaj bi najradije posetili. Najviše glasova dobio je koncert Željka Joksimovića. Njegov koncert bio je u konkurenciji sa predstavom "Audicija", koncertom Ane Bekute, Adila, Luisa Fonsija, Riblje Čorbe, Scorpions-a, Nik Kejva i dečjom predstavom "Dizni na ledu". 
Željko Joksimović održaće koncert pred beogradskom publikom 1. decembra u Sava Centru. Muzičar je izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih koje će izvesti pred publikom u okviru projekta "Dva sveta". Na spisku obrađenih pesama su, između ostalih i "Ja sam težak kao konj" (Električni orgazam), "Jesen u mom sokaku" i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), "Suada" (Plavi orkestar), "Dva sveta" (Toma Zdravković), "Neko te ima noćas" (Van Gogh), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere poput "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar", "Ono naše što nekad bejaše", "Michelle"... Jazz, drugačije, novogodišnje i sveže - to bi bile prve asocijacije na ove pesme i ovaj projekat.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>