Parovi

Farma

PAROVI: Sestra Gocinog bivšeg iznela sve detalje njihovog odnosa i spora oko stana! VIDEO

Parovi su sinoć imali prilike da ponovo čuju o porodičnoj drami bivšeg muža Goce Tržan. U emisiji "Upoznajte Parove" gostovala je sestra Ivana Marinkovića. 

PAROVI: Sestra Gocinog bivšeg iznela sve detalje njihovog odnosa i spora oko stana! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Ivanova sestra u emisiju je došla kako bi iznela vesti koje se tiču njegove ćerke i bivše žene. 

- Ivane, ostaćete bez oba stana - rekla je voditeljka kada je Teodora Marinković pokušala da objasni bratu da je situacija napolju kritična. 

- Goca ostaje bez stana u kom ste nekada zajedno živeli. Banka uzima stan u Mirijevu i zbog neplaćanja rata kredita zima i stan u Dalmatinskoj. Dakle, ne postoje više dva stana. Što znači da tvoje dete neće imati oba stana - dodala je Teodora, na šta je Ivan rekao:

- Znam, Lena neće ništa da nasledi. Ja ne odlučujem o tim potezima, nego ona. Ona ostavlja stan i jedan i drugi, poklanja državi, šta to ima veze sa mnom? Ali verujem da Goca već ima neki plan, da će kupiti neku nekretninu, ako već nije...

- U ono što sam pročitala ne verujem, jer Goca nije glupa žena, nego pametna. U onome što sam pročitala, što se pisalo, moram da kažem da stoje neistine. Videle smo se prošle godine. U kontaktu smo, sve vreme smo bile u kontaktu preko poruka kada smo pričale o hipoteci. Videle smo se lično u aprilu 2016. godine, a Ivan je video dete nju i dete sad kada je ulazio u "Parove", kada je pratio dete do kola - ispričala je Teodora.

- Ćuti, nemoj da se pravdaš - rekao je Ivan, a Teodora je na voditeljkino insistiranje nastavila i o alimentaciji navodeći da ima sve uplatnice.

Očigledno je da rijaliti "Parovi" donosi još sukoba, tako da nam ostaje da vidimo da li će se Goca  oglasiti kada su u pitanju tvrdnje Ivanove sestre. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>