Ljubav

Style

NEĆE MOĆI VIŠE NIKADA DA VAS PREVARI: Govor njegovog tela otkriva da li vas laže!

Sumnjate da vas laže i vara, ali niste sigurne? Nemojte da dozvolite da to traje danima, nedeljama ili pak godinama, prekinite to odmah jer upravo njegovo telo ga i odaje! 

NEĆE MOĆI VIŠE NIKADA DA VAS PREVARI: Govor njegovog tela otkriva da li vas laže! Foto: Pixabay




Možda deluje kao vrlo lukav lik, ali većina onih koji varaju to ne mogu da sakriju, jer ih malim znakovima odaju svoje prevare! Stručnjaci tvrde da je potrebno samo da znate šta i gde treba da gledate! Muškarci su za razliku od dama generalno lošiji u laganju, razlog tome je to što žene nastoje da se ponašaju kao da veruju u laži koje im se govore - tvrdi stručnjak za govor tela, Džudi Džejms! 

-Ovo zapravo znači da, ukoliko ne neki "problem" oni će misliti da su zapravo dobri lažovi, a zapravo koriste tehniku laganja kao kada su imali pet godina, tako da ona u kasnijim godinama i nije sofisticirana, ali i pored toga pomaže im da prevaziđu osećaj krivice!- dodaje Džejms!

Ovaj stručnjak takođe navodi da su oči zapravo glavni krivac i da one izdaju lažove, jer sagovornik uvek gleda u oči u toku razgovora, dok zapravo lažovima često oči idu na gore, i u desnu stranu! Pored toga kada neko pogleda u levo, zapravo daje znak da pokušava da se seti nečega što se ranije desilo, dok ako pogleda u potpuno suprotnom smeru od sagovornika znači da će upravo sada da izmisli nešto!


Osim očiju, laganje prati mahanje rukama, sleganje ramenima, ali i podizanje obrva! Muškarci često koriste govor tela kao deo svog nastupa, verujući da će se izvući iz laži! 


Nakon svega što sada znate, partner neće imati šanse da vas prevari!

Viber

Autor: A.M.
Izvor: Svet Plus / Avaz

Povezane vesti:


>