Region

Svet

Goca Tržan otkrila o kome će pevati u novom duetu!

Goca Tržan vredno radi na snimanju novog spota i pesme "Bezimeni". Dok svi mediji bruje o njenom bivšem mužu ona vreme provodi u studiju. 

Goca Tržan otkrila o kome će pevati u novom duetu! Foto: Screenshot Youtube



Pevačica Goca Tržan važi za osobu koja ima mnogo energije i uvek je aktivna. Ona trenutno radi na duetskoj pesmi "Bezimeni" sa mladom bosanskom pevačicom Rijaldom. Goca je zadovoljna kako se odvijaju pripreme: 

- Moramo da pohvalimo i Marka Morena. Nije hteo da se pojavi sa nama u spotu, sram ga bilo, pošto ima jedan svoj rep deo. On je radio aranžman. Pesma je odlična. Vrlo je "keči", vrlo je pamtljiva, zove se "Bezimeni".

Energična pevačica je otkrila i da li je pesma autobiografska, ima li neko čije ime nije upamtila, i o čemu peva u novom duetu:

- Žene pamte i druge detalje... I kakvi su mu bili prsti na nogama, i slične detalje... Mi smo bolesnice. Ne razmišljam o tome. Ovo je tužna priča, nismo više zajedno, a ja patim za tobom, pa su svi drugi bezimeni... 

Goca je nedavno objavila na Instagram profilu zanimljivu prepisku sa Rašom koju je prokomentarisala kroz osmeh: 

- On mene zove nadr*ani brka kad sam u pms-u. Mi se stalno tako dopisujemo, simpatično je... Isekla sam jedan deo gde mi preti - 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus


>