Region

Svet

Milica Pavlović otkrila: Zbog ovog starijeg kolege sam htela da odustanem od pevanja!

Milica Pavlović jedna je od najpopularnijih mladih pevačica, a kako je otkrila moglo je da se desi da odustane od pevanja i sve to zbog jednog straijeg kolege.

Milica Pavlović otkrila: Zbog ovog starijeg kolege sam htela da odustanem od pevanja! Foto: Instagram/senoritamilica



Milica Pavlović se u emisiji ''Ami G show'' osvrnula se na svoje početke i otkrila da je malo falilo da zauvek napusti estradu, zbog svega što je u tom periodu proživljavala. - Kada sam se pojavila na ovoj sceni, htela sam više puta da odustanem, naročito u tom prvom periodu kada se velika halabuka digla oko mog pojavljivanja. Zaista sam imala mnogo pozitivnih komentara od raznih starijih kolega, ali isto tako i negativne komentare i u tom momentu, kada još niste spremni za taj svet, to vas negde poljulja i više puta sam plakala kod kuće - iskrena je bila Milica, a za njene suze je tada u velikoj meri bio zaslužan folk pevač Dragan Kojić Keba, koji je zahvaljujući svojim negativnim komentarima, poljuljao samopouzdanje pevačice, toliko da je želela da odustane od muzike.

- Pamtim oštre, ponižavajuće reči gospodina Kebe, ali meni je neizmerno drago što sam dokazala da je pogrešio što se tiče mene - sa osmehom na licu poručila je Milica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>