Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Maca napala Lunu i Slobu - Rasturačica brakova i amater koji se dobro udao! VIDEO

U rijalitiju Zadruga ljubav između Lune Đogani i Slobe Radanovića izaziva njaviše pažnje, a iako su ih mnogi podržali, Maca Diskrecija s vremena na vreme ih žestoko prozove.

ZADRUGA: Maca napala Lunu i Slobu - Rasturačica brakova i amater koji se dobro udao! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Sinoć je za stolom u dnevnoj sobi u rijalitiju Zadruga, došlo do nove svađe između Mace Diskrecije, Lune Đogani i Slobe Radanovića. Podsetimo, već neko vreme, Maca provocira pevača i blogerku raznim upadicama i komentarima, a tako je bilo i ovoga puta. Nova rasprava je usledila zbog pevanja na žurci. - Zvezde se ne guraju, ti si znači amater, ja sam zvezda! Zvezdu mole, a amateri se guraju, to je između tebe i mene razlika. Ako će Luna da ti bude sponzor i njena porodica, ok, dobro si se udao, ćuti sada i menjaj pelene! - rekla je Maca pevaču.




Međutim, ovde se nije svađa završila. Nekoliko minuta kasnije Sloba je komentarisao svoje ponašanje, a stavove na tu temu, ponovo je iznela Maca Diskrecija, raznim upadicama. - Ti znaš da se ponašaš? Danas lupaš pesnicom usred bela dana, ne možeš da se kontrolišeš za 200 dinara! - rekla je Maca.

- 900, glupačo! Informiši se pa pričaj! Njemu je značilo, jer je to bilo za moj poziv. Ti si gluva i glupa! Glupačo! Sjaši više sa mene! - skočila je Luna.

- Ti si rasturačica brakova! Ćao! - rekla je Maca Luni, a onda se ponovo obratila Slobi: - Nemam nej*bice, kao tvoja rasturačica brakova! - bila je žestoka starleta.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>