Style

Ljubav

MILO ZA DRAGO: Osvojite ovaj uzbudljivi roman!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu. Roman "Milo za drago",  izdavačke kuće "Vulkan" može biti vaš ukoliko budete brzi i vaše ime i prezime pošaljete u inboks na našoj Fejsbuk stranici.

MILO ZA DRAGO: Osvojite ovaj uzbudljivi roman! Foto: Promo



Kratak opis: 

Stefani i Emili su izuzetno bliske, čak se i njihovi sinovi Niki i Majls druže. Stefani, posvećena majka i poznata blogerka, rado pomaže drugima i zato bez razmišljanja pristaje na naizgled običnu molbu da pričuva Emilinog sina Nikija. Ali Emili se ne vraća. Ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. Stefani zna da nešto nije u redu, jer Emili nikada ne bi ostavila svog sina. I nikad ne bi na nju zaboravila. Obraća se za pomoć čitaocima svog bloga i nudi podršku Emilinom mužu Šonu. Njena krhka iluzija o idili u predgrađu se ruši, i u Šonu pronalazi iznenadnu šansu da vodi sasvim drugačiji život. 

A onda dolazi poziv kog se pribojavala: Emili je mrtva. Zagonetka je rešena. Ili nije? Uskoro će Stefani shvatiti da sve – pa i ljubav i iskrena potreba da pomogne – ima i svoju drugu stranu. U sudaru lica i naličja jednog prijateljstva, naučiće da ne može da veruje drugima, ali ni sebi samoj.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>