Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Neobično priznanje - Anđelo otkrio Teodori nešto što nije ni jednoj drugoj! VIDEO

Zadruga je puna ljubavi, svađa i pomirenja. Teodora i Anđelo su nakon jedne svađe rešili da se pomire, pa je Anđelo tu priliku iskoristio i kako bi pevačici priznao jednu neobičnu stvar. 

ZADRUGA: Neobično priznanje - Anđelo otkrio Teodori nešto što nije ni jednoj drugoj! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeRijaliti par imao je kraću čarku, da bi se strasti kasnije uz doručak stišale, što im je dalo priliku da o nekim stvarima porazgovaraju nasamo. Anđelo je, nakon što su izgladili odnose, otvorio dušu i priznao koliko je zaljubljen u Teodoru.

- Ako budemo zajedno ne možes nikad da pomisliš da mi bilo šta smeta kod tebe. Ne razumem kako možeš u svojoj glavi da stvoriš mišljenje ''ko te j*be", ako nećeš da budeš sa mnom, nemoj. Samo mi to nije jasno. Ja nisam sa tobom eto onako. Cedim ti bubuljice, budalo jedna glupa, to nikad nikom nisam radio - rekao je Anđelo Teodori, međutim ona je ostala bez komentara i suzdržana, pa ga je samo ponudila hranom. 

Podsećanja radi, Anđelo i Teodora promenili su odnose od kako se u rijaliti "Zadruga" javila njena mama i iskritikovala je zbog simpatisanja sa Anđelom. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>