Svet

Region

Nova ekranizacija romana Stivena Kinga!

Režiser, pisac i producent, Džoš Bun, angažovan je na adaptaciji romana "Talisman", čuvenog pisca Stivena Kinga. Iako je rad na scenariju tek počeo, postoji mogućnost da će se do kraja Bun naći i u ulozi režisera. 

Nova ekranizacija romana Stivena Kinga! Foto: Screenshot Youtube



Baziran na priči poznatog bestselera, film prati dečaka, koji da bi spasao majku od sigurne smrti, ulazi u paralelni svet poznat pod imenom Teritorije u potrazi za moćnim talismanom. 
Američka filmska i produkcijska kuća "Amblin Entertainment" inicijalno je projekat razvijala kao televizijsku seriju, međutim kasnije je ipak odlučeno da ga pretvore u film. Ekranizacija romana "To", takođe Stvine Kinga, važi za jedan od najboljih horora svih vremena, pa se očekuje da će i Talisman naići na dobre reakcije publike. 
Talisman prati priču o dečaku koju želi majku da spasi od raka. Na svom putu, on saznaje o alternativnom univerzumu pod nazivom Teritorije. On otkriva put u drugi svet i kreće u avanturu koja će ga ojačati i prestraviti

Džoš Bun, režiser i scenarista, popularnost je stekao kroz filmove "The Fault in Our Stars" (2014),  "X-Men: The New Mutants (2018)"  and "The Stand".

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>