Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Ovaj učesnik je odabran kao apsolutni favorit takmičenja! VIDEO

Tvoje lice zvuči poznato dobilo je favorita od strane čitalaca portala Svet Plus. Među deset kandidata odabran je Stevan Anđelković. 

 Tvoje lice zvuči poznato: Ovaj učesnik je odabran kao apsolutni favorit takmičenja! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Popularni šou "TLZP" uveliko se zahuktava. Takmičari se imitacijama bore da osvoje simpatije publike i žirija kako bi došli do prvog mesta. Ova emisija, pre svega humanitarnog karaktera, već četvrtu sezonu zabavlja gledaoce koji imaju prilike da vide kako poznati imitiraju poznate. Stevan Anđelković, Leon, Edita Aradinović, Pagonis, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Tijana Dapčević, Bebi Dol, Bane Vidaković i Branislav Lečić vredno rade i vežbaju da bi što bolje pripremili nastupe koji će gledaoce ostaviti bez teksta. Anketa koju je sproveo portal Svet Plus pokazala je da je vaš favorit za pobedu Tvoje lice zvuči poznato - Stevan Anđelković
Stevan Anđelković poznat je publici po učešću u prvoj sezoni emisije  "Zvezde Granda". U svom profilu za "TLZP" kroz smeh je objasnio da baš i ne zna da imitra i da mu je najveći kritičar njegova devojka. Ostaje nam da vidimo kako će se Stevan snaći u daljem takmičenju i koliko će mu teško pasti imitacije koje ga tek čekaju. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>