Region

Svet

Edita Aradinović iskreno o bivšim ljubavima: Ne želim više nikada da budem ismejana!

Popularna mlada pevačica Edita Aradinović priznaje da je imala loših iskustava kada su ljubavne veze u pitanju i iskreno kaže da više ne želi da bude ismejena od bilo koga. 

Edita Aradinović iskreno o bivšim ljubavima: Ne želim više nikada da budem ismejana! Foto: Instagram/editaaradinovicEdita Aradinović, pevačica ženske grupe Ministarke, nedavno je raskinula dugu vezu i kako ističe sada je posvećena karijeri. - Nikada više neću komentarisati svoj ljubavni život. Posvećena sam sebi i karijeri, sve ostalo je iza mene. Jedina pouka iz prošle veze mi je da nikada više na društvenim mrežama neću objaviti fotografije svog partnera. Instagram je toliko javan, da kada nešto daš, ljudi previše očekuju i onda počne da se kvari taj unutrašnji mir, o spoljašnjem neću ni da pričam - rekla je ona za Alo i dodala:

- Zdrava sam, normalna devojka, ne želim više nikada da budem ismejana ni od koga. Po meni je vrlo malo muškaraca koji su pravi i koji mogu da se nose sa većim stvarima, ali svaki put kad izađem iz neke loše situacije, osećam se jačom nego što sam bila pre toga - kaže popularna mlada pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>